21%

Marco

„Marco“ je muški kožni novčanik koji odiše elegancijom i praktičnošću. Izrađen je od visokokvalitetne kože, pružajući izuzetnu trajnost i luksuzan izgled. Ovaj novčanik ima klasičan dizajn sa čistim linijama i diskretnim detaljima, koji dodaju sofisticiranost. Unutrašnjost je pažljivo dizajnirana sa više pregrada za novčanice, kartice i ostale sitnice, omogućavajući organizovanje i lako pristupanje sadržaju. „Marco“ novčanik je savršen izbor za muškarce koji cene kvalitet, stil i funkcionalnost u svakodnevnom životu.

55  70 

Add to wishlist
Kategorija Tag

„Marco“ je muški kožni novčanik koji se ističe svojom kombinacijom elegantnog dizajna, vrhunske izrade i praktičnosti. Izrađen je od najkvalitetnije kože, što mu daje luksuzan izgled i osigurava dugotrajnost. Ovaj novčanik poseduje klasičan, ali sofisticiran dizajn, sa glatkim linijama i diskretnim detaljima.

Unutrašnjost „Marco“ novčanika je pažljivo organizovana kako bi maksimalno iskoristila prostor. Sadrži više pregrada za novčanice različitih veličina, kao i posebne džepove za kartice i lične dokumente. Dodatni džepovi sa zatvaračima omogućavaju sigurno čuvanje sitnica poput novčića ili ključeva.

Kvalitet izrade ovog novčanika se ogleda i u detaljima poput preciznih šavova i izrade svakog dela sa pažnjom i preciznošću. Metalni elementi su elegantni i izdržljivi, pružajući dodatni sjaj i sofisticiranost.

„Marco“ novčanik je savršen izbor za muškarce koji cene stil, ali i funkcionalnost. Bilo da se koristi za svakodnevnu upotrebu ili za posebne prilike, ovaj novčanik će pružiti pouzdanost i stil svom vlasniku, ističući njegovu sofisticiranost i eleganciju.

Komentara

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Marco“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *