22%

Alessandro

„Alessandro“ je muška kožna torbica koja odiše elegancijom i praktičnošću. Izrađena je od visokokvalitetne kože i dolazi u raznim tonovima, uključujući klasičnu braon boju kože. Ova torbica spaja klasičan dizajn sa modernim detaljima, poput diskretnih šavova i elegantnih metalnih detalja. Svojim prostranim unutrašnjim prostorom omogućava organizovanje svih važnih sitnica, dok podesivi kaiš omogućava udobno nošenje preko ramena ili preko tela. „Alessandro“ torbica je idealan dodatak za poslovne sastanke, putovanja ili svakodnevnu upotrebu, pružajući stil i funkcionalnost u isto vreme.

70  90 

Add to wishlist
Kategorija Tag

„Alessandro“ je muška kožna torbica koja predstavlja spoj elegancije, funkcionalnosti i kvaliteta. Izrađena je od vrhunske kože visokog kvaliteta, koja osigurava izuzetnu trajnost i luksuzan izgled. Ova torbica dolazi u prefinjenoj tamnoj braon boji kože, koja se lako uklapa uz različite outfite i prilike.

Dizajn „Alessandro“ torbice je klasičan i sofisticiran, sa glatkim površinama i diskretnim detaljima. Precizni šavovi dodaju eleganciju, dok metalni elementi pružaju dozu modernog sjaja. Dimenzije torbice su pažljivo osmišljene kako bi pružile dovoljno prostora za sve neophodne stvari, bez ometanja kompaktnosti i elegancije.

Unutrašnjost torbice je pametno dizajnirana radi maksimalne funkcionalnosti. Postoji više pregrada i džepova koji omogućavaju organizovanje sitnica poput telefona, novčanika, ključeva i dokumenata. Dodatni džepovi sa zatvaračima osiguravaju sigurnost dragocenih predmeta.

Kaiš za nošenje torbice je podesiv i može se prilagoditi prema individualnim potrebama. Može se nositi preko ramena ili preko tela, pružajući udobnost i praktičnost tokom celodnevnog korišćenja. Bez obzira da li se koristi za poslovne obaveze, putovanja ili svakodnevne aktivnosti, „Alessandro“ torbica je pouzdan pratilac koji ističe stil i eleganciju svakog muškarca.

Komentara

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Alessandro“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *